Vôňa Španielska na Kaline

Dňa 16. 11. 2021 účastníci stáže projektu č. 2020-1-SK01-KA116-077724 pod názvom: "Spracovanie a príprava rýb a morských plodov." odprezentovali v rámci odborného výcviku žiakom I.K triedy odboru hotelová akadémia vedomosti a zručnosti, ktoré nadobudli počas svojho mesačného pobytu v gastronomických zariadeniach Málagy. Tento nevšedný deň sa začal prezentáciou, počas ktorej spolužiakom odovzdali všetky vedomosti o rybách, morskych plodoch a andalúzskej kuchyni. Žiakom predstavili typické španielske jedlá, porozprávali im o práci s rybami a morskými plodmi a na záver kontrolnými otázkami preverili, či percepcia nových informácii padla na úrodnú pôdu. 
Po prezentácii deň pokračoval praktickými ukážkami prípravy jedál z morských plodov. Žiakov aktívne zapojili do prípravy kreviet a kalamárov a spolu si tak pripravili chutný španielsky obed, ktorým ulahodil všetkým zúčastneným. Estetickú stránku dňa doplnili výzdobou stola (slávnostnej tabule so španielskym menu), ktorá navodila v priestoroch "Severu" pravú španielsku atmosféru.

Dokumenty na stiahnutie

Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Január 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31