Na odbornú stáž do Olomouca sa prihlásilo 10 žiakov 3. ročníka odboru cukrár, ktorí spĺňali kritériá projektu. Následne na výberovom konaní boli odbornou komisiou vybraní 6 žiaci. Títo sa zúčastnia odbornej stáže v Strednej odbornej škole v Olomouci.
V rámci programu Erasmus+ v termíne od 19.05.2024 - 31.05.2024 tak vycestujú 6 žiaci našej školy na pracovnú stáž do Strednej odbornej školy v Olomouci. Stáž je zameraná na získanie nových poznatkov v oblasti cukrárskej výroby.
V utorok 16.4. 2024 sa časť žiakov z tried II.C, II.F, II.K, III.C, III.F zúčastnili zážitkového vzdelávania v meste Krakov a koncentračneho tábora v Osvienčime.
Študenti hotelovej akadémie sa zúčastnili medzinárodného veľtrhu gastronómie a cestovného ruchu. Incheba sa zaplnila milovníkmi dobrého jedla, kávy, vína i drinkov. Žiaci mali možnosť zažiť bohatý animačný program, rôzne súťaže a prezentácie vystavovateľov.
Na konci mesiaca sme oslávili Deň učiteľov spoločným slávnostným obedom. V Kultúrnom a spoločenskom stredisku v Prievidzi boli pri príležitosti Dňa učiteľov ocenené aj dve naše pedagogičky.
Jar so sebou prináša aj množstvo gastronomických súťaží, do ktorých sa zapojili aj naši žiaci. V Nových Zámkoch súťažili naše baristky na súťaži Barista Junior a v Piešťanoch na Hotelovej akadémii súťažil Filip Tutko.
Matematický klokan je najväčšia celosvetová matematická súťaž, do ktorej sa zapája 109 krajín na 5 kontinentoch. 26. marca 2024 sa do súťažili aj žiačky našej školy. Súťažili v kategórii Junior a na vyriešenie 24 úloh mali 60 minút.
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 |
od 25.3.2021, 09:00 do 25.3.2021, 17:00 |
26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |