Deň učiteľov 2024

Dnešný deň, 28. marec, patrí učiteľom. My sme ho oslávili spoločným slávnostným obedom v školskej jedálni. Málokedy cez rok máme možnosť sa takto naraz stretnúť. Po úprimných slovách Mgr. Mokrého za odborový zväz a príhovore pani riaditeľky sme si pochutili na výbornom obede i dezerte.


Byť učiteľom ... je podobné ako byť kapitánom lode na rozbúrenom mori. Musí presne poznať kurz a neuhnúť. Musí zvládnuť túto plavbu napriek tomu, že loď často naráža.

Byť učiteľom ... znamená byť záhradníkom, ktorý každodenne sadí semienka poznania dúfajúc, že skôr či neskôr prinesú plody. Väčšinu z tých plodov neuvidí, neochutná ich sladkosť, ale to už je jeho údel.

Týmito slovami sa prihovorila primátorka mesta na slávnostnom programe odovzdávania cien mesta ku Dňu učiteľov. Tešíme sa, že medzi 21 ocenenými boli aj pedagógovia našej školy.

Mgr. Viera Mádrová prevzala z rúk predstaviteľov mesta Ďakovný list za doterajších 29 rokov pedagogickej praxe, kedy sa okrem svojich aprobačných predmetov venuje funkcii triednej učiteľky, je koordinátorkou drogovej prevencie, pripravuje žiakov na rôzne školské i mimoškolské súťaže, olympiády a aktívne sa venuje prospešným zbierkam Biela pastelka, Deň narcisov a Modrý gombík.

Bc. Helena Hudecová sa stala držiteľkou Plakety J. A. Komenského. 31 rokov pedagogickej praxe v odboroch mäsiar, cukrár a kuchár svedčí o jej flexibilite, odbornosti a profesionalite. Počas dlhoročnej práce so žiakmi na úseku odbornej výchovy vytvárala svojou oddanosťou, empatiou, ochotou  a pozitívnym prístupom  priaznivé podmienky pre efektívne vzdelávanie mladých ľudí. Aktívne zapája žiakov do rôznych odborných akcií, udalostí a súťaží, aby mohli svoje zručnosti a vedomosti prezentovať v reálnom prostredí. Jej profesionálny prístup, schopnosť motivovať a inšpirovať žiakov je dlhoročným prínosom v odbornom vzdelávaní v našej škole.

Srdečne blahoželáme!


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Apríl 2024 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30