Aktuality
Na odbornú stáž do Olomouca sa prihlásilo 10 žiakov 3. ročníka odboru cukrár, ktorí spĺňali kritériá projektu. Následne na výberovom konaní boli odbornou komisiou vybraní 6 žiaci. Títo sa zúčastnia odbornej stáže v Strednej odbornej škole v Olomouci.
Tento rok našu školu na SOČ zastupovala práca žiakov Alexandry Gatialovej a Marka Lichnera pod názvom Švédska gastronómia. Prácu na krajskom kole obhajovala Alexandra, ktorá si vybojovala postup na celoštátnu prehliadku. Tá sa konala v Nitre.
V rámci programu Erasmus+ v termíne od 19.05.2024 - 31.05.2024 tak vycestujú 6 žiaci našej školy na pracovnú stáž do Strednej odbornej školy v Olomouci. Stáž je zameraná na získanie nových poznatkov v oblasti cukrárskej výroby.
V dňoch 16. - 18. 04. 2024 sa študenti Martin Hanzel a Mária Sofia Petersen zúčastnili 18. ročníka medzinárodnej súťaže v barmanstve pod názvom G&T Cup v slovinskom meste Bled.
Spolu so žiačkami z II.F a III.F študijných odborov kozmetik a kaderník–vizážista pripravili v škole bylinkový deň, ktorému predchádzalo zbieranie jarných byliniek v areáli školy, ktoré sme postupne vyhľadávali, spoznávali ich účinky a sušili.
Nadácia NN ľuďom pripravila pre žiakov 1. a 2. ročníka stredných škôl druhý ročník súťaže FINNkvíz. Súťaž sa konala 17. apríla 2024 a zapojili sa do nej všetci žiaci I.K a 10 žiakov II.K triedy.
Štvrtáci hoteláci sa zúčastnili exkurzie v prevádzke McDonald's v Prievidzi. Keďže v „Mekáči už každý bol, nepredpokladali, že sa dozvedia niečo zaujímavé, opak bol pravdou. Vedúci prevádzky je mladý chalan, prístupný každej otázke. Decká sa zaujímali o možno
V utorok 16.4. 2024 sa časť žiakov z tried II.C, II.F, II.K, III.C, III.F zúčastnili zážitkového vzdelávania v meste Krakov a koncentračneho tábora v Osvienčime.
Študenti hotelovej akadémie sa zúčastnili medzinárodného veľtrhu gastronómie a cestovného ruchu. Incheba sa zaplnila milovníkmi dobrého jedla, kávy, vína i drinkov. Žiaci mali možnosť zažiť bohatý animačný program, rôzne súťaže a prezentácie vystavovateľov.
Našu školu poctil návštevou uznávaný pivný expert - Jakub Šrubař. Vďaka jeho prítomnosti sme študentom a pedagógom umožnili rozšíriť si obzory v oblasti moderného výčapníctva, získať nové informácie, ako aj praktické skúseností, ktoré dúfame aj naďalej využijú vo svojej výčapníckej kariére.
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 |
od 10.2.2022, 16:00 do 10.2.2022, 17:00 |
11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 |