Vôňa Španielska na Kaline
Dňa 16. 11. 2021 účastníci stáže projektu č. 2020-1-SK01-KA116-077724 pod názvom: "Spracovanie a príprava rýb a morských plodov." odprezentovali v rámci odborného výcviku žiakom I.K triedy odboru hotelová akadémia vedomosti a zručnosti, ktoré nadobudli počas svojho mesačného pobytu v gastronomických zariadeniach Málagy. Tento nevšedný deň sa začal prezentáciou, počas ktorej spolužiakom odovzdali všetky vedomosti o rybách, morskych plodoch a andalúzskej kuchyni. Žiakom predstavili typické španielske jedlá, porozprávali im o práci s rybami a morskými plodmi a na záver kontrolnými otázkami preverili, či percepcia nových informácii padla na úrodnú pôdu.
Po prezentácii deň pokračoval praktickými ukážkami prípravy jedál z morských plodov. Žiakov aktívne zapojili do prípravy kreviet a kalamárov a spolu si tak pripravili chutný španielsky obed, ktorým ulahodil všetkým zúčastneným. Estetickú stránku dňa doplnili výzdobou stola (slávnostnej tabule so španielskym menu), ktorá navodila v priestoroch "Severu" pravú španielsku atmosféru.
Dokumenty na stiahnutie
Fotogaléria











Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 |
|
14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |