Nové trendy v gastronómii pri podávaní jedál
Súčasnú teplú a studenú kuchyňu vzhľadom na jej dlhodobý vývoj treba pokladať za takmer dokonalú. Obe ich dopĺňame o poznatky súčasnej vedy, tým že pokladáme jednotlivé časti daného jedla a doplnkov na tanier, čím tvoria jeden dokonalý celok chutí a estetiky.
Krúžok vedie: MOV Darina Oboňová
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 |
od 10.2.2022, 16:00 do 10.2.2022, 17:00 |
11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 |