Nové trendy v gastronómii pri podávaní jedál
Súčasnú teplú a studenú kuchyňu vzhľadom na jej dlhodobý vývoj treba pokladať za takmer dokonalú. Obe ich dopĺňame o poznatky súčasnej vedy, tým že pokladáme jednotlivé časti daného jedla a doplnkov na tanier, čím tvoria jeden dokonalý celok chutí a estetiky.
Krúžok vedie: MOV Darina Oboňová
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |