Informácie pre gastronomické odbory
Dokumenty na stiahnutie
- Menovky - SOŠ OaS | PDF (1,71 MB)
- Zadanie pre 4. ročník kuchár a čašník, servírka – Vyhotovenie a obhajoba vlastného projektu - Podnikateľský plán | PDF (276,45 kB)
- Kalkulačný list k miešaným nápojom a káve | PDF (198,35 kB) ZIP (7,49 kB)
- Kalkulačný list k pokrmom | PDF (324,32 kB) ZIP (6,83 kB)
- Kalkulačný list k nápojom | PDF (197,81 kB) ZIP (6,23 kB)
- Tabuľka výrobných a tepelných strát potravín | PDF (3,03 MB)
- Normovaci harok | PDF (51,9 kB)
- Žiadanka surovín | PDF (98,19 kB)
- Finančný plán - tabuľka k podnikateľskému plánu | PDF (215,24 kB)
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |