Zručnosti
Žiaci II. L triedy - skupina Mgr. Kataríny Bajánovej, odbor Hotelová akadémia si overovali svoje teoretické vedomosti a zdokonaľovali sa v praktických zručnostiach.
Flambovali rôzne druhy mäsa, tranšírovali kurence, lúpali ovocie, miešali predjedlové a ovocné šaláty, pripravovali syrové a čokoládové fondue, ale preskúšali si aj atraktívne slávnostné otváranie šumivých vín spôsobom sabrage. Nie vždy sa všetko podarilo k spokojnosti študentov a vyučujúcej, ale v zručnostiach budú pokračovať a tým sa budú zlepšovať.
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 |
od 10.2.2022, 16:00 do 10.2.2022, 17:00 |
11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 |