Zážitkové vzdelávanie
Dňa 18. januára 2023 účastníci stáže v Portugalsku - Adam Gross, Patrik Faguľa a Daniel Pročka - odprezentovali v rámci odborného výcviku žiakom II.K triedy odboru hotelová akadémia vedomosti a zručnosti, ktoré nadobudli počas svojho mesačného pobytu v gastronomických zariadeniach v portugalskom Fare. Tento informáciami nabitý deň sa začal prezentáciou, počas ktorej spolužiakom odovzdali všetky vedomosti o portugalskej kuchyni. Žiakom predstavili typické portugalské jedlá a porozprávali im o práci s rybami a morskými plodmi.
Po prezentácii deň pokračoval praktickými ukážkami prípravy typických jedál - Cataplana a Pasteis de nata. Žiakov do prípravy jedál aktívne zapojili a spolu si tak pripravili chutný obed, ktorým ulahodil všetkým zúčastneným.
Bom apetite!
Fotogaléria
















Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 |
|
14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |