Spoznajme ryby a morské plody
Dňa 20.01.2022 si účastníčka projektu 2020-1- SK01-KA116-077724 pod názvom: "Spracovanie a príprava rýb a morských plodov.", Ing. Helena Mihálová, pre študentov III.K triedy pripravila otvorenú hodinu, na ktorej im formou prezentácie podala nové vedomosti a zručnosti v oblasti spracovania rýb a morských plodov. V pútavej prezentácii študentom predstavila miesto, kde vykonávala stáž a porozprávala im o tom, ako jej stáž prebiehala a aké nové vedomosti si z pobytu v Málage priniesla. Po úvodnom slove študentom zdôraznila dôležitosť a výhody zaradenia rýb do nášho jedálnička a následne im predstavila rôzne typy morských rýb a morských plodov spolu s možnosťami ich úpravy. Študentom dala cenné tipy ako rozoznať čerstvosť rýb a morských plodov a inštruktážnymi videami demonštrovala správny spôsob práce s nimi - ich čistenie a filetovanie. Prezentáciu ukončila zaujímavou formou, kedy študentov rozdelila do skupín, ktorým následne kládla upevňujúce otázky. Študentom sa prezentácia páčila a na na jej konci si odniesli nielen množstvo nových informácií, ale aj malú sladkú odmenu k tomu.
Ing. Jana Sudrová, koordinátorka projektov
Dokumenty na stiahnutie
- Prezentácia - Ryby - Španielsko 2021 | PDF (2,77 MB)
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 |
|
22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |