Someliersky kurz opäť na Kaline
Enológia je náuka o víne, ktorá sa zaoberá pestovaním hrozna, jeho spracovaním na podobu vína a ostatnými oblasťami spojenými s vínom.
Naša škola v dňoch 5. - 7. decembra 2016 opäť umožnila v priestoroch Hotelovej akadémie žiakom oboznámiť sa s enológiou vo forme somelierskeho kurzu.
Žiaci pod vedením lektora Andreja Gubányho mali možnosť rozšíriť svoje odborné vedomosti o nové poznatky. Dozvedeli sa viac o víne, technológii výroby vín, o degustácii, o snúbení jedla a vína. Oboznámili sa s trendami v súčasnom somelierstve.
Na kurze študenti získali cenné vedomosti a praktické zručnosti, ktoré určite prospeli k ich zvýšeniu odbornej profesionality. Kurzu sa zúčastnilo trinásť študentov.
Mgr. Bajánová
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 |
|
22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |