Someliersky kurz opäť na Kaline
Enológia je náuka o víne, ktorá sa zaoberá pestovaním hrozna, jeho spracovaním na podobu vína a ostatnými oblasťami spojenými s vínom.
Naša škola v dňoch 5. - 7. decembra 2016 opäť umožnila v priestoroch Hotelovej akadémie žiakom oboznámiť sa s enológiou vo forme somelierskeho kurzu.
Žiaci pod vedením lektora Andreja Gubányho mali možnosť rozšíriť svoje odborné vedomosti o nové poznatky. Dozvedeli sa viac o víne, technológii výroby vín, o degustácii, o snúbení jedla a vína. Oboznámili sa s trendami v súčasnom somelierstve.
Na kurze študenti získali cenné vedomosti a praktické zručnosti, ktoré určite prospeli k ich zvýšeniu odbornej profesionality. Kurzu sa zúčastnilo trinásť študentov.
Mgr. Bajánová
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 |
|
14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |