Sladká exkurzia
Žiaci 1.,2. a 3. ročníka odbor pracovník v potravinárstve - výroba trvanlivých potravín vycestovali na odbornú exkurziu do závodu Nestlé ZORA Olomouc, kde sa vyrábajú výrobky z čokolády ako napr. plnené čokoládové pralinky, vianočné kolekcie, aero tyčinky, banány v čokoláde a iné. Pozreli si celý priebeh výroby na starších linkách, ale i úplne moderných vysoko rýchlostných automatických zariadeniach s odborným výkladom. Exkurziu zakončili degustáciou čokoládových dobrôt. Stretli sa s podobným výrobným zariadením ako májú na pracoviskách v Nestlé Prievidza, ale i úplne inými technologickými postupmi.
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
od 02.11.2021, 7:00 do 16.11.2021, 14:00 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |