Prezentácia o udržateľnosti potravín pre učiteľov odborných predmetov
Dňa 10.2.2022 Ing. Tatiana Sigetová v rámci ukončenia mobility v Dánsku v programe Erasmus+ pripravila odbornú prednášku o udržateľnosti potravín, o spôsobe ich spracovania za využitia myšlienky nulového odpadu. Učiteľom odborných predmetov bola takisto predstavená koncepcia OSN – Ciele trvalo udržateľného rozvoja – Agenda 2030 a spôsob, ako je možné napĺňať jej vízie v rámci našej školy.
Ing. Sigetová sa podelila o svoje odborné poznatky ako aj metodiku vyučovania novej koncepcie, ktoré nadobudla na školení na ZBC College v Dánsku. Cieľom školenia bolo začlenenie nových myšlienok do vyučovacích predmetov ako aj do školského vzdelávacieho programu na našej škole tak, aby sme našim študentom mohli poskytovať najnovšie poznatky v spracovávaní potravín a postupným spôsobom zavádzali myšlienky ekológie a zeleného myslenia do výučby na našej škole.
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 |
|
22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |