Laboratórne cvičenia v A - klube
V rámci Laboratórnych cvičení si žiaci IV.G triedy pripravili na tému Slovenská kuchyňa plnenú pečenú kačicu, dusenú červenú kapustu a zemiakové lokše po vedením MOV Mgr. Kataríny Krčikovej.
MOV Mgr. Mária Brindzová so žiakmi II.D triedy pripravovali aj servírovali coctail aj šalát ako studené predjedlá s identických surovín a vysvetlili rozdiel pri ich príprave.
Žiaci II.G triedy za asistencie MOV Bc. Miriam Lajčiakovej pripravili na tému studené predjedlá vajcia plnené žĺtkovou fášou so šalátom, mozzarellou a cherry paradajkami a zapečenou bagetkou s bylinkovým maslom.
MOV Bc. Kamila Chochulová so žiakmi II.D triedy pripravili dezert čokoládové muffiny zdobené šľahačkou a pistáciami.
Mgr. Hajsterová
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 |
|
14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |