Baristický kurz – január 2018
V rámci zvyšovania si svojej kvalifikácie sa 12 žiakov hotelovej akadémie zúčastnilo baristického kurzu.
Počas 3 dní od 23. januára 2018 absolvovali nielen teóriu pestovania, praženia a prípravy kávy, ale tiež mali možnosť prakticky si precvičiť mnoho druhov a spôsobov prípravy kávy.
Kultúra pitia kávy je hlavnou myšlienkou takýchto kurzov pre budúcich odborníkov, ktoré úspešne po celom Slovensku realizuje Škola baristu pod vedením Stanislava Cibuľu, niekoľkonásobného majstra v príprave kávy.
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 |
|
14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |