Informácie pre gastronomické odbory
Dokumenty na stiahnutie
- Menovky - SOŠ OaS | PDF (1,71 MB)
- Zadanie pre 4. ročník kuchár a čašník, servírka – Vyhotovenie a obhajoba vlastného projektu - Podnikateľský plán | PDF (276,45 kB)
- Kalkulačný list k miešaným nápojom a káve | PDF (198,35 kB)
- Kalkulačný list k pokrmom | PDF (202,33 kB)
- Kalkulačný list k nápojom | PDF (197,81 kB)
- Tabuľka výrobných a tepelných strát potravín | PDF (3,03 MB)
- Normovaci harok | PDF (51,9 kB)
- Žiadanka surovín | PDF (98,19 kB)
- Finančný plán - tabuľka k podnikateľskému plánu | PDF (215,24 kB)
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
||||||
od 02.5.2022, 08:00 do 02.5.2022, 11:00 od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
od 09.5.2022, 08:00 do 09.5.2022, 11:00 od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
od 14.1.2022, 8:00 do 13.5.2022, 17:00 |
14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |