Nové trendy v gastronómii pri podávaní jedál
Súčasnú teplú a studenú kuchyňu vzhľadom na jej dlhodobý vývoj treba pokladať za takmer dokonalú. Obe ich dopĺňame o poznatky súčasnej vedy, tým že pokladáme jednotlivé časti daného jedla a doplnkov na tanier, čím tvoria jeden dokonalý celok chutí a estetiky.
Krúžok vedie: MOV Darina Oboňová
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 |
od 25.2.2021, 09:00 do 25.2.2021, 18:00 |
26 | 27 | 28 |