MÁJ 2014

Čardáš dupkaný - III. Študentská konferencia - Rozlúčka maturantov - Voľba riaditeľa

Čardáš dupkaný

Dňa 6. mája 2014 sa na Námestí slobody konala oslava Dňa Európy tancom. Prievidza roztancovala námestie. Tentokrát sa tancoval ČARDAŠ DUPKANÝ a sme radi, že naši žiaci mohli prispieť k zápisu do SLOVENSKEJ KNIHY REKORDOV a patrili sme tak k 4514 zapísaným účastníkom. Išlo o spoločné tancovanie v Prievidzi, Zvolene a Spišskej Novej Vsi. Zúčastnili sa žiaci tried II.F a III.F spolu s triednymi učiteľkami – Ing. Vaňovou a RNDr. Oboňovou. Trieda III.F už druhýkrát získala vecné ceny za najlepšie oblečenú skupinu vo farbách Európskej únie. Gratulujeme!

Ing. Mariana Vaňová

III. Študentská konferencia

III. Študentská konferencia „Slovák v Európe“ sa konala 15. mája 2014 v Kultúrnom a spoločenskom stredisku Prievidza. Zúčastnili sa je významní hostia – podpredseda Európskej komisie Maroš Šefčovič či hlavná poradkyňa podpredsedu EK Gabriela Kečkéšová.


Rozlúčka maturantov

V piatok 16. mája 2014 sa so školou lúčilo 10 tried maturantov. Po úvodnej piesni v podaní Laury Belicovej, nasledovalo poďakovanie žiakov, príhovor pána riaditeľa a odovzdávanie kvetov vyučujúcim. Rozlúčku ukončila pieseňou maturantka Lenka Piešová.


Voľba riaditeľa

Päťročné funkčné obdobie riaditeľa našej školy sa chýli ku koncu, a tak sa 23. mája 2014 konalo výberové konanie na funkciu riaditeľa. Na základe uznesenia Rady školy predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslav Baška vymenoval PaedDr. Štefana Gamana ku dňu 1. 7. 2014 do funkcie riaditeľa Strednej odbornej školy obchodu a služieb, Nábrežie J. Kalinčiaka 1, Prievidza.

KONTAKT

SOŠ obchodu a služieb
Nábr. J. Kalinčiaka 1
971 01 Prievidza

Tel. č.: 046/542 21 10
E-mail: info@kalina.tsk.sk
www.kalina.sk

© 2012 KalinaStudio, kontakt na správcu webu: adminkalina@gmail.com | mapa stránok