JÚN 2013

Študentská konferencia - Halušky - Majstrovstvá školy vo futbale - Tvorba prezentácie - Klauzúrne práce 

Študentská konferencia

V dňoch 6. a 7. júna 2013 na celoslovenskej študentskej konferencii Poznaj svoje peniaze v Bratislave nás reprezentovala Zuzana Gréková zo IV.L s témou Finančná kríza a jej vplyv na nás. Zároveň bola za svoju prácu aj ocenená. Konferenciu pripravila Nadácia pre deti Slovenska a Nadácia Slovenskej sporiteľne. Postúpili aj práce Simony Offertalerovej zo IV.K, Milana Stašjaka zo IV.L a Nikoly Gabajovej z III.L. Do súťaže bolo poslaných 18 našich prác. Pre účastníkov konferencie bola pripravená aj historická prehliadka mesta Prešporáčikom.


Halušky

Dňa 8. júna 2013 sa uskutočnila súťaž vo varení halušiek v reštaurácii u Pacha. Súťaže sa zúčastnila aj naša škola pod vedením MOV Bc. Minichovej, p. Toráčovej a p. Oboňovej. Hodnotila sa rýchlosť a kvalita halušiek. Z 8 zúčastnených družstiev sme získali 1. miesto!

Bc. Jana Priečková

Majstrovstvá školy vo futbale

Majstrovstvá školy vo futbale sa konali 10. júna 2013 na ihrisku SOŠ T. Vansovej. Odohralo sa desať zápasov medzi šiestimi družstvami. Prvé tri miesta obsadili družstvá z tried:
1. miesto: III.H
2. miesto: III.CH
3. miesto: III.C


Tvorba prezentácie

12. jún 2013 Úlohou súťažiacich bolo v časovom limite zhotoviť v programe Power Point vtipnú prezentáciu na tému “ Moja trieda “, ktorá mala obsahovať 10 snímok . Všetci účastníci sa zhostili danej úlohy veľmi zodpovedne a tak úloha poroty bola obtiažna. Rozhodli sme sa udeliť dve prvé a dve druhé miesta. Výhercom gratulujeme , všetkým zúčastneným ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšie stretnutia. 1. miesto - Krafčíková Darina, III. I 1. miesto - Sobotová Žaneta, III.I 2. miesto - Papšová Kristína, III. I 2. miesto - Kotríková Petra, III. I


Klauzúrne práce

Žiačky odboru odevný dizajn 12. júna 2013 už druhý krát prezentovali svoje klauzúrne práce. Vo svojich modeloch na tému „zo starého nové“ zúročili svoje ročné vedomosti v odbore.

KONTAKT

SOŠ obchodu a služieb
Nábr. J. Kalinčiaka 1
971 01 Prievidza

Tel. č.: 046/542 21 10
E-mail: info@kalina.tsk.sk
www.kalina.sk

© 2012 KalinaStudio, kontakt na správcu webu: adminkalina@gmail.com | mapa stránok