Španielsko 2010

Názov projektu: Osvojovanie si nových trendov v hoteliérstve a gastronómii.
Číslo projektu:

Projektu sa zúčastnili žiaci odboru hotelová akadémia v termíne 28. jún - 28. august 2010.

Komunikačný jazyk: španielčina

Naša škola bola úspešná v získaní projektu z výzvy 2009 Národnej Agentúry celoživotného vzdelávania Bratislava pre desiatich študentov hotelovej akadémie. Na letnej praxi v Španielsku napĺňali heslo „Osvojovanie si nových trendov v hoteliérstve a gastronómii“. Prax je pokračovaním učebných osnov, kde si študentky osvojili nové zručnosti v prímorských strediskách Costa de Azahar...

Projektu sa zúčastnili:
Lucia Adámiková, Zuzana Balúchová, Tereza Bolfíková, Miroslava Rosípalová, Vanda Šerbulová, Katarína Šípošová, Radka Tonhauzerová, Eliška Trnová, Zuzana Turečeková.

Aj v roku 2010 sa zúčastnilo 10 študentov našej školy projektu Leonardo mobilita v Španielsku v Alcosseb Privítali nás neodmysliteľné palmy. Celá skupina na výlete. Katedrála Valencia. Návšteva delfinária. 4-hviezdičkový hotel a naše študentky. Radka viedla v hoteli prípravu cestovín. Kuchyňa - Katarína Šípošová Bufetový systém stravovania - Zuzana Turečeková. Práca v pokladni - Tereza Bolfíková Nastieranie - Miroslava Rosípalová Nové zručnosti v gastronómii Práca v medzinárodnom kolektíve. Bufet na morskej pláži - Vanda Šerbulová a Eliška Trnová Miestne teploty. Dievčatá vo voľnom čase. Španielska krajina. Hotel Suites sa ťažko vzdával Terezy a Miroslavy Hotelierka Zuzana Balúchová z V.L Návrat domov.

KONTAKT

SOŠ obchodu a služieb
Nábr. J. Kalinčiaka 1
971 01 Prievidza

Tel. č.: 046/542 21 10
E-mail: info@kalina.tsk.sk
www.kalina.sk

© 2012 KalinaStudio, kontakt na správcu webu: adminkalina@gmail.com | mapa stránok