Španielsko 2008

Názov projektu: Nové poznatky v španielskom hoteliérstve.
Číslo projektu: SK/L/P/7011053

Projektu sa zúčastnili žiaci odboru hotelová akadémia v termíne 8. jún - 28. august 2008.

Komunikačný jazyk: španielčina

Aj tento rok malo možnosť ďaľších desať našich študentov vycestovať do oblasti Valencie, Costa Azahar a zdokonaliť svoje zručnosti doteraz nadobudnuté v odbore Hotelová akadémia. Projekt Leonardo Mobilita mal opäť blízko k téme štúdia „Nové poznatky v španielskom hoteliérstve“. Študenti sa počas troch mesiacov pohybovali v špičkových hoteloch a reštauráciach, aby videli ako sa kvalitne zvláda masová turistika, čím je Španielsko v prímorských oblastiach známe. Na obrázkoch máte možnosť vidieť, že kvalita tam naozaj bola.

Projektu sa zúčastnili:
Miriama Malovcová, Lucia Cígerová, Alexandra Čavojská, Monika Kacinová, Marcela Mamojková, Marek Bobok, Michaela Vnučková, Broňa Tulicová, Miroslava Obžerová, Janka Jánošíková.

To je celá naša skupina Aj výlety sú súčasťou Mobilít: Ale takmer vždy pred Valencia - najväčšia corida v Európe Tak to je Costa Azahar. V takom prostredí radosť praxovať. Ale pozor! Je tu v júni - júli 40 stupňov a praxovať sa musí! Pred nástupom do práce, ale vždy bolo veselo V bare Ďalší výsledok našej pracovnej činnosti Cesta domov

KONTAKT

SOŠ obchodu a služieb
Nábr. J. Kalinčiaka 1
971 01 Prievidza

Tel. č.: 046/542 21 10
E-mail: info@kalina.tsk.sk
www.kalina.sk

© 2012 KalinaStudio, kontakt na správcu webu: adminkalina@gmail.com | mapa stránok