Španielsko 2006

Názov projektu:
Zdokonaľovanie zručností v reštauračných a hotelových službách v Španielsku.
Číslo projektu: SK/05/PL-511003

Projektu sa zúčastnili žiaci 2. - 4. ročníka odboru hotelová akadémia v termíne 26. 6. - 30. 8. 2006.

Komunikačný jazyk: španielčina

Cieľom projektu bola stáž našich študentov v hotelových a reštauračných zariadeniach v Španielsku v oblasti Valencie. Stážisti pokračovali v učebných osnovách svojej školy, ale v činnostiach, ktoré sa nedajú na Slovensku vytvoriť, pretože praxovali v hoteloch vyššej kategórie a s produktmi stredomorskej kuchyne. Osvojovali si tak nové prvky obsluhy, technológie prípravy pokrmov a riadenia hotelov v podmienkach masového turizmu Španielska, ale s cieľom dodržiavania vysokej kvality obsluhy i prípravy jedál. Získali nové zručnosti i v španielskom jazyku.

Projektu sa zúčastnili:
David Zeleník, Jakub Tatay, Kristína Kocmálová, Veronika Čičmancová, Peter Gajdoš, Michal Fabičovic, Monika Kmeťová, Tatiana Gudaneková, Anna Kollárová, Vladimíra Danišová, Andrea Ležovičová, Ľubomíra Turňová, Dominika Ševčíková, Daniela Hopková, Veronika Liktorová, Jana Antolová, Miriam Urdová, Barbora Beňadiková, Barbora Gričová, Peter Smatana.

Časť stážistov, perfektné oblečenie a úsmev  je samozrejmosťou. Tajomstvá someliérstva Dôvera viesť bar Príprava španielskeho národneho jedla na báze ryže - paella Multikultúrna spoločnosť - aj to patrilo k osvojovaniu si zručností Ubytovanie v rodinách zlepšovalo podstatne jazykové zručnosti - David Zeleník, Daniela Hopková a Peter Gajdoš členovia španielskej rodiny

KONTAKT

SOŠ obchodu a služieb
Nábr. J. Kalinčiaka 1
971 01 Prievidza

Tel. č.: 046/542 21 10
E-mail: info@kalina.tsk.sk
www.kalina.sk

© 2012 KalinaStudio, kontakt na správcu webu: adminkalina@gmail.com | mapa stránok